Brandwerende schilderwerken in Leopoldskazerne | Gent

De Leopoldskazerne vormt vanaf 2023 de locatie om te wonen, te leven en te werken. Op de site zijn er momenteel 82 appartementen en 10 stadswoningen in opbouw, met respect voor de geschiedenis van deze prachtige locatie.

Een perfecte match tussen oud en nieuw
De unieke locatie van de Leopoldskazerne in Gent is klaar voor een nieuwe start, met respect voor het verleden, maar met een verfrissende blik op de toekomst. Een project met geschiedenis, waar ook IPC Services zijn steentje in kon bijdragen.

IPC Services stond in voor het industriële schilderwerk van de oude trappenzalen. Op die manier garanderen we de brandveiligheid van de toekomstige bewoners, zonder het authentieke karakter van de locatie te schenden.

Wat zijn industriële schilderwerken?
Industriële schilderwerken zijn werken die we uitvoeren op metalen oppervlakken, om ze te beschermen tegen beschadigingen en roest. Er komt heel wat kijken bij het aanbrengen van de beschermende verf, ook wel protective coating genoemd. Daarom is het belangrijk dat je steeds een beroep doet op de expertise van een professional, zoals IPC Services.