HomeIndustriële schilderwerkenConservering staal, opslagtanks & piping

Conservering van staal, opslagtanks & piping

industrieel schilderwerk op staal

Corrosie is een voortdurend aandachtspunt bij zowat iedere constructie en elke industriële installatie. Sluimerende roestvorming kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om roestproblemen zo snel mogelijk aan te pakken en je installaties liefst preventief te behandelen. Met industriële schilderwerken geef je corrosie en roest geen enkele kans.

In welke sector je ook actief bent, onze vakmensen hebben de knowhow om roestprobelemen in elk bedrijf snel en efficiënt te voorkomen of op te lossen. Bovendien weten wij hoe we op een veilige en vlotte manier kunnen werken binnen verschillende omgevingen zoals chemische of petrochemische tankparken.

 
Reinigen Van Metselwerk

Opslagtanken beschermen tegen roest

Tank linings

Silo’s en buffervaten en opslagtanks vormen de ideale bodem voor roestvorming en corrosie. Dat kan een invloed hebben op de kwaliteit van de inhoud.

Het is daarom belangrijk om je tank te beschermen tegen roestvorming. Dat kan met industriële coatings. Onze experten kunnen deze coating zowel binnenin de tank als aan de buitenkant aanbrengen, om jouw tanks een complete en langdurige bescherming te geven.

Een goede behandeling van je tank houdt niet enkel roest op afstand, maar verlengt daarbovenop ook nog eens de levensduur van je installatie.

Reinigen Van Metselwerk

coaten van leidingen en piping

Industrieel schilderwerk voor piping en leidingwerk is heel belangrijk voor de veiligheid van industriële installaties. Als je leidingen goed onderhouden zijn, dan zijn ze minder vatbaar voor corrosie en lekken. Dat komt zowel de veiligheid van werknemers als de continuïteit van de productie ten goede.

Door het voorbereiden van de oppervlakken door bijvoorbeeld stralen, het aanbrengen van de juiste coatings en het zorgvuldig controleren van de kwaliteit, zijn wij in staat om hoogwaardig industrieel schilderwerk voor piping en leidingwerk te leveren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden

onze referenties

Bekijk alle referenties

Wens je meer info of een offerte?

Heb je vragen over onze brandwerende wanden en plafonds? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op