Luchtgommen

Luchtgommen

Luchtgommen is een manier van fijnstralen waarbij we met zachte, afgeronde korrels onder lage druk op het oppervlak stralen. Daardoor breng je oppervlakken terug naar hun originele staat.

Waar andere stralingsmethodes een eerder agressieve inslag op het te bewerken oppervlak veroorzaken, is dat bij luchtgommen niet het geval. Door te luchtgommen worden oude afwerkingslagen verwijderd zonder dat  de ondergrond beschadigd wordt. Het oppervlak krijgt hierdoor zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Een nabehandeling met een nieuwe afwerkingslaag is daarna perfect mogelijk.

Luchtgommen kan toegepast worden om trappen, meubilair, houten balken en kasten opnieuw in hun volle glorie te herstellen.

 
Renovatie gepland luchtgommen

Renovatie gepland?

Heb je als professional of particulier een renovatie op de agenda staan en heb je nood aan een behandeling van een fragiel oppervlak? Neem contact met ons op. We komen met alle plezier eens kijken wat wij tijdens jouw renovatie kunnen betekenen.

 

Neem contact met ons op

Onze Referenties

Bekijk alle referenties

Meer info over brandwerende beplating?

REI Projects komt graag bij u langs. We bekijken de mogelijkheden en het gewenste resultaat. Na een analyse en opmeting maken we een vrijblijvende offerte.

Bel +32 52 69 01 14 of mail naar info@REI-projects.be voor een snelle afspraak.

Neem contact op