HomeVloercoatings en belijningen

Vloercoatings en belijning 

Een vloer is heel belangrijk, aangezien het (letterlijk) de basis vormt van elk bedrijf. Een vloer kan uitsluitend dienen als bescherming voor de ondergrond, maar kan ook een belangrijke signalisatiefunctie uitoefenen, bijvoorbeeld in parkings, magazijnen of productieplaatsen.

 

Beschermende vloercoatings

Nagenoeg elk type vloer, indoor en outdoor, kunnen wij voorzien van een beschermende coating. Dat kan zowel voor vloeren die enkel belopen worden, als voor vloeren waarover zwaar industrieel verkeer passeert. De coating kan ook bescherming bieden voor specifieke producten en/of problemen zoals chemische producten, vocht of reinigingsproducten.

Bij IPC Services kun je terecht voor epoxy, snel drogende vloercoatings, PMMA, antislip, reflecterende belijning en symbolen.

 

 

 

Reep En Vrijdagsmarkt Gent
Reep En Vrijdagsmarkt Gent 2

Waarom kiezen voor een vloercoating?

We raden aan om gebruik te maken van een vloercoating wanneer de vloer van je bedrijf heel wat te verduren krijgt. Een vloercoating in parkeergarages, grote productieruimtes, loodsen, wandelzones, ziekenhuizen, sportcentra enz. verlengt de levensduur van je vloer.

Daarnaast is belijning ook van belang op vloeren die een signalisatiefunctie uitoefenen zoals bijvoorbeeld de richting van het doorgaand verkeer. Een duidelijke signalisatie vermindert het aantal botsingen in een parking.

Belijning en symbolen

Een vloer heeft vaak een belangrijke informatiedragende rol. Denk bijvoorbeeld maar aan lijnen op de vloer van een fabrieksterrein, parking, sportvelden, magazijnen enz. IPC Services zorgt bij elk project voor een feilloze belijning die een duurzaam resultaat geeft op jouw vloer zodat de veiligheid ten allen tijde gegarandeerd kan worden.

Vloercoatings Professionele Belijning IPC Services

Onze referenties

Bekijk alle referenties

Wens je meer info of een offerte?

Dankzij jarenlange ervaring weten onze experten welke behandeling het beste past bij jouw gebouw. Ze kunnen ook raad geven over het brandveilig maken van luchtkanalen. Voor een offerte op maat komen wij het liefst persoonlijk langs om het project te analyseren, op te meten en om je advies te geven bij de keuzes waar je voorstaat.

Neem contact op