Stralen Van Staat
HomeStraalwerken en oppervlaktevoorbereiding

Straalwerken en oppervlaktevoorbehandelingen

Bij het verven of metalliseren van stalen constructies is het van groot belang dat je de ondergrond eerst grondig zuivert door middel van straalwerk of een oppervlaktevoorbereiding. Dat komt neer op het (correct) verwijderen van alle oppervlakteresidu zoals roest, verf, lak, walshuid en andere onzuiverheden. Heb je interesse in het stralen van beton en hout? Dan kan je ook die oppervlakten behandelen, mits de juiste straaltechniek.

Wat zijn straalwerken?

Straalwerken zijn krachtige reinigingstechnieken die grondig onzuiverheden, roest en coatings van beton en staal verwijderen. Zandstralen en gritstralen zijn de twee meest gangbare methoden. Terwijl zandstralen effectief is, kan het wel stof veroorzaken. Gritstralen daarentegen is zachter voor het oppervlak, maar brengt wel hogere kosten met zich mee. Deze technieken worden ingezet om beton te ontdoen van vuil, mos en graffiti, en om staal te ontdoen van roest. Het is van cruciaal belang om een ervaren specialist in te schakelen die de juiste methode en middelen kan kiezen voor uw specifieke project.

 
Reinigen Van Metselwerk

Expert in straalwerken en oppervlaktevoorbehandelingen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor straalwerken en oppervlaktevoorbehandelingen? Neem dan contact op met IPC Services voor een vrijblijvende offerte.

 

Interessante links

 

Onze referenties

Bekijk alle referenties

Wens je meer info of een offerte?

Dankzij jarenlange ervaring weten onze experten welke behandeling het beste past bij jouw gebouw. Ze kunnen ook raad geven over het brandveilig maken van luchtkanalen. Voor een offerte op maat komen wij het liefst persoonlijk langs om het project te analyseren, op te meten en om je advies te geven bij de keuzes waar je voorstaat.

Neem contact op