Straalwerken Op Beton

voorbereiding van beton

Betonnen constructies en ondergronden moeten worden voorbehandeld, vooraleer er een brandvertragende verflaag of coating op kan worden aangebracht. Door middel van straalwerken op beton, kunnen we deze robuuste oppervlakken grondig reinigen. Met straal- en torbostraaltechnieken verwijderen we oude verflagen, graffiti en andere vervuiling van het oppervlak.

Stralen zorgt voor de noodzakelijke ruwheid

Naast de reinigende functie, zorgt het stralen van beton ook voor het opruwen van het betonoppervlak. Die ruwheid is van groot belang bij het aanbrengen van de industriële coatings of het brandwerend schilderwerk, omdat het de hechting ervan beïnvloedt. Wanneer een oppervlak ruw is, kan de coating beter hechten, waardoor je betonoppervalk van een langere levensduur en betere bescherming tegen slijtage kan genieten.

 

 

 

Reinigen Van Metselwerk

Het reinigen van metselwerk

Het reinigen van metselwerk kan een uitdaging zijn, zeker wanneer het oppervlak ernstig vervuild of beschadigd is. Gelukkig kunnen wij met torbostralen een krachtige oplossing bieden om vuil en andere verontreinigingen te verwijderen en het metselwerk weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Wat is torbostralen?

Torbostralen is een reinigingstechniek waarbij een mengsel van perslucht, water en straalmiddel op hoge snelheid tegen het metselwerk wordt geblazen. Het straalmiddel, dat bestaat uit kleine korrels, schraapt voorzichtig het vuil en andere verontreinigingen van het oppervlak af, terwijl het metselwerk onbeschadigd blijft.

De voordelen voor het reinigen van je gevel

Het gebruik van torbostralen voor het reinigen van metselwerk biedt verschillende voordelen. Het is een snelle en efficiënte methode die het metselwerk grondig reinigt, zonder chemicaliën. Bovendien is het geschikt voor verschillende soorten metselwerk, waaronder gevelstenen, bakstenen en natuursteen.

Reinigen Van Metselwerk

DECAPEREN VAN BETON & METSELWERK

Natuurlijke weersinvloeden, milieuvervuiling en intensief gebruik kunnen beton en metselwerk flink beschadigen. Decaperen is een effectieve methode om deze oppervlakken te reinigen en te herstellen.

Wat is decaperen?

Bij decaperen verwijderen of reinigen we met behulp van speciale chemische technieken de bovenste laag van het oppervlak. Dat zorgt voor een fris en schoon resultaat, waardoor de de verdere behandelingen een duurzamer effect zullen hebben.

Onze professionals hebben jarenlange ervaring in het decaperen van beton en metselwerk, en gebruiken alleen de beste technieken en materialen om het gewenste resultaat te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze Referenties

Bekijk alle referenties

Wens je meer info of een offerte?

Beschrijf in het kort het project of stuur ons de nodige specificaties door. Voor een correcte offerte komen wij het liefst persoonlijk langs om het project te analyseren en op te meten.

Neem contact op