K-Nopy | Zaventem

Heel wat aandacht voor passieve brandbeveiliging

IPC Services heeft een tijdje geleden het brandwerend schilderwerk, de brandwerende spuitmortel en een deeltje brandwerende beplating uitgevoerd voor het indrukwekkende project K-Nopy, gelegen in de buurt van de luchthaven van Zaventem. Dit project omvat meerdere gebouwen die dienst doen als kantoren, werkruimtes en stockageplaatsen.

Het belang van goede passieve brandveiligheid mag in dit project zeker niet onderschat worden. De aard van de activiteiten die er zullen plaatsvinden en de aanwezigheid van waardevolle goederen zorgen ervoor het gebouw moet worden beschermd tegen brand. De brandwerende maatregelen die wij als IPC Services hebben uitgevoerd dragen bij aan die veiligheid, zowel voor het gebouw als voor de mensen die er werken.

K-Nopy is een project van BPC Group, een Belgische ontwikkelaar van vastgoedprojecten met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Door middel van geavanceerde technologieën, zorgde de projectontwikkelaar ervoor dat het energieverbruik verminderd en de CO2-uitstoot beperkt wordt. Dat maakt van K-Nopy een uitermate energie-efficiënt en duurzaam gebouw. Daar zit toekomst in.

IPC Services is trots om deel uit te maken van dit innovatieve en duurzame project. Het uitvoeren van de brandwerende schilderwerken en andere passieve brandveiligheidsmaatregelen, is een van de vele diensten die wij als expert kunnen aanbieden. Door de nauwe samenwerking met onze klanten, kunnen we steeds de best mogelijke oplossingen bieden op het gebied van passieve brandveiligheid.