Kankertherapiecentrum Johnson&Johnson | Zwijnaarde

Veel aandacht voor brandveiligheid

Kankertherapiecentrum Johnson&Johnson | Zwijnaarde

Het nieuwe centrum voor kankertherapie van Johnson & Johnson in Zwijnaarde, nabij Gent, is een state-of-the-art faciliteit waar kankerpatiënten de meest geavanceerde therapieën kunnen ondergaan. Het centrum is ontworpen om de zorg voor patiënten te optimaliseren. Door een multidisciplinaire aanpak waarbij verschillende specialisten samenwerken, kunnen hier de best mogelijke resultaten behaald worden.

Naast de hoogstaande medische zorg, wordt er tijdens dit project ook veel aandacht besteed aan de veiligheid van het gebouw. Een belangrijk aspect van die veiligheid is de brandveiligheid. En daarbij mochten wij een handje toesteken. En wat voor een. Voor dit project gebruikten we een brandwerende spuitmortel met een bescherming tot wel 4 uur! Dat biedt dus een uitstekende bescherming in geval van brand.

Meer weten over dit project? Lees dan zeker ook eens dit artikel van VRT NWS.

Meer info of een offerte?

Het is belangrijk om te benadrukken dat goede passieve brandveiligheid essentieel is in gebouwen waar veel mensen verblijven of waar belangrijke zaken worden uitgevoerd, zoals kankertherapie. Spuitmortels bieden een uiterst efficiënte bescherming tegen vuur en voorkomen (samen met andere compartimenteringsoplossingen) dat de brand zich snel verspreidt. De spuitmortel is geschikt voor zowel staal- als betonconstructies en kan eenvoudig worden aangebracht. IPC Services heeft veel ervaring en expertise op dat gebied en kan helpen bij het implementeren van effectieve en betrouwbare brandveiligheidsoplossingen die voldoen aan jouw specifieke noden en wensen.

Neem contact op