Mobilis is Anderlecht

Het nieuwe gebouw Mobilis in Anderlecht is een veelzijdige en vooruitstrevende locatie die geschiedenis en toekomst combineert. Geïnspireerd door het motto “Mobilis in mobili” van Jules Verne, dat verwijst naar beweging binnen een bewegend element, belichaamt dit gebouw flexibiliteit, duurzaamheid en innovatie.

Met een oppervlakte van meer dan 14.000 m² biedt Mobilis diverse verhuurbare ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om commerciële ruimtes, productiehallen, kantoren, stadslandbouw of overdekte parkeerplaatsen, het gebouw is ontworpen om aan de behoeften van een dynamische en evoluerende omgeving te voldoen.

Onlangs startten we aan de brandwerende schilderwerken op de stalen constructies van het innovatieve Mobilis-gebouw in Anderlecht.

Met energieneutrale voorzieningen, zoals zonnepanelen, geothermie, natuurlijke ventilatie en regenwateropslag, wordt Mobilis nu al beschouwd als ‘het gebouw van de toekomst’. En ook wij zijn blij dat we ons steentje mogen bijdragen aan dit duurzame project. Veiligheid en innovatie gaan hand in hand! Dat bewijst IPC Services iedere keer opnieuw.