Q8-site | Antwerpen

Brandwerende behandeling van staal

Q8-site | Antwerpen

IPC Services werkte onlangs de staalstructuur van de blendinginstallatie op de Q8-site in Antwerpen bij. Deze site, gelegen aan Petroleum Kaai 7, is een grote speler in de petroleumindustrie en het is daarom van cruciaal belang dat de staalstructuur waar de mengprocessen plaatsvinden, in topconditie blijft.

Het bijwerken van staalstructuren van blendinginstallaties is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van de werknemers. Door regelmatig onderhoud en het snel bijwerken van eventuele schade of slijtage, wordt de levensduur van staalstructuren verlengd. Ook minimaliseren we op die manier de kans op corrosie en structurele problemen. Dat is van groot belang in de petrochemische industrie, waar de veiligheid van werknemers en de omgeving voorop staat.

Meer info of een offerte?

Ben je zelf ook op zoek naar een betrouwbare partner voor het bijwerken van staalstructuren? Neem dan zeker contact op met IPC Services. Onze vakmannen (en -vrouwen) hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een kwalitatieve en veilige uitvoering van ieder project.

Neem contact op